Postet nga: mjet shpërthyes

Gjendet mjet shpërthyes në Drenas

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person ka raportuar se teksa ishte duke ruajtur bagëtitë në fshatin Baicë të Gllogocit, ka hasur në një mjet të dyshuar ...

Dyshojnë për mjet shpërthyes, FSK konstaton se është kapak i metaltë

Policia e Kosovës njofton se në fshatin Gorancë, të komunës së Hanit të Elezit, një burrë ka  informuar se në pyllin e fshatit kishte hasur në një mjet ...

Gjen mjet shpërthyes në oborr të shtëpisë

Një qytetar ka gjetur një mjet shpërthyes në oborrin e shtëpisë së tij.

Gjakovë, gjendet mjet shpërthyes, FSK po bëhet gati ta shpërthejë

Një mjet shpërthyes është gjetur sot pasdite në Gjakovë nga një qytetar teksa po pastronte lumin.

Gjendet një mjet shpërthyes në Klinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se një qytetar nga Klina ka  raportuar se gjatë punimit të kanalizimit, kishte hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes.

Podujevasi gjen mjet shpërthyes gjersa po punonte

Një burrë nga Komuna e Podujevës ka raportuar në Policinë e Kosovës, se derisa ishte duke punuar kishte hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes.

Gjenden mjete shpërthyese në Pejë e Rahovec

Policia e Kosovës ka njoftuar se në fshatin Bellopojë të Pejës dhe në Zhdrellë të Rahovecit janë gjetur dy mjete të dyshuara shpërthyese.

Podujevë, duke grumbulluar hekra gjen mjet shpërthyes

Ditën e djeshme rreth orës 14:30 në Podujevë, një person i cili është pronar i një hekrarie, ka raportuar në Policinë e Kosovës se gjatë grumbullimit të hekurit ...