Postet nga: mjet shpërthyes

Gjenden mjete shpërthyese në Pejë e Rahovec

Policia e Kosovës ka njoftuar se në fshatin Bellopojë të Pejës dhe në Zhdrellë të Rahovecit janë gjetur dy mjete të dyshuara shpërthyese.

Podujevë, duke grumbulluar hekra gjen mjet shpërthyes

Ditën e djeshme rreth orës 14:30 në Podujevë, një person i cili është pronar i një hekrarie, ka raportuar në Policinë e Kosovës se gjatë grumbullimit të hekurit ...

Vushtrri, demolohet mjeti shpërthyes nga Lufta e Dytë Botërore

Dje gjatë ditës, në sheshin kryesor në qytetin e Vushtrrisë, “Hasan Prishtina” është gjetur një mjet shpërthyes.

Klinë: Gjen mjet shpërthyes gjatë hapjes së kanalit

Një qytetar nga komuna e Klinës, ka raportuar në Policinë e Kosovës se përderisa ishte duke punuar me ekskavator në hapjen e një kanali, ka hasur në ...

Viti, has në mjet shpërthyes në oborr të shtëpisë

Një person ka njoftuar policinë se ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes në oborrin e shtëpisë së tij në Viti.

Gjendet mjet shpërthyes në Vrellë të Istogut

Një mjet shpërthyes është gjetur gjatë ditës së djeshme në fshatin Vrellë të Istogut.

Rrënonte shtëpinë e vjetër, deçanasi gjen mjet shpërthyes

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se në rrugën “Mehmet Uka” në Deçan dje rreth orës 10:00 një qytetar ka raportuar se ka gjetur mjet ...

Gjendet mjet shpërthyes në oborrin e Qendrës Rinore në Osojan

Policia ka informuar se në oborr të objektit të Qendrës Rinore në Osojan të Istogut është gjetur një mjet shpërthyes.