Postet nga: mito

Mitrovicë - Aktakuzë për 5 euro ryshfet

 

Dosja e Prokurorisë - Gjykatësi i arrestuar mbante allti pa leje në banesë

Gjykatësi nga Peja i cili u kap m ‘pelë për dore’ nga Prokuroria  Shtetit, sipas dosjes së Prokurorisë është kapur duke pranuar mito.

Polici i akuzuar për ryshfet nuk i përgjigjet ftesës së gjykatës

Seanca ndaj zyrtarit të Policisë Isa Jashari, i akuzuar për marrje të ryshfetit, ka dështuar të bahet sot në Gjykatën e Prishtinës.

Pejani i ofron mito policit në Durrës, arrestohet

V. B., 22 vjeçar nga Peja, është arrestuar në Durrës nga Policia shqiptare.

Gjykimi për ryshfet ndaj zyrtarit të Gjykatës së Prishtinës, i dëmtuari mungon në seancë

Baki Rrahmani, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare ka dalë sot para Gjykatës së Gjilanit.

Gjykimi për 100 euro ryshfet, dy zyrtarët e Policisë mbrohen në heshtje

Dy zyrtarët policor, Tafa Murseli e Arben Shala, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, u mbrojtën në heshtje.

Gjykimi për ryshfet - Menaxheri i lokalit: Më janë kërkuar 1500 euro për veturë nga drejtori i Shkollës Izet Hoti

Mbrojtja e Izet Hotit, drejtor i shkollës së mesme të Malishevës “Hamdi Berisha”, i cili po akuzohet për veprën penale marrja e ryshfetit, nga Gëzim ...

Gjykimi i rojeve të pyllit për 100 Euro ryshfet

Në gjykimin e dy rojeve të pyllit, Nuhi Bajraktari dhe Avdi Trolli, që po akuzohen për veprën penale të marrjes së ryshfetit, u paraqitën 2 dëshmitarë, Xhafer ...