Postet nga: mishi i prishur

Asgjësohen rreth 2,000 kilogramë mish dhe produkte mishi të dyshimtë

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) ka njoftuar se të premten ka organizuar një aksion të përbashkët kontrolli me Policinë pas pranimit të informatës se në disa ...

Vetëm 800 euro gjobë të akuzuarit që vuri në qarkullim 250 kilogramë mish të prishur

Një vendim i Gjykatës së Pejës tregon se një të akuzuari i është shqiptuar 800 euro gjobë për vënien në qarkullim të 250.5 kilogramëve mish të prishur.

Pejë: Konfiskohet mish i prishur

Prokuroria e Pejës ka ndërmarrë sot një aksion të radhës që ka rezultuar me asgjësimin e një sasie të mishit.

Në Klinë konfiskohet dhe asgjësohet një sasi e madhe e mishit të dyshimtë

Një aksion i radhës i Prokurorisë së Pejës në qytetin e Klinës  ka rezultuar me konfiskimin dhe asgjësimin e një sasie të madhe të mishit.

Skandali i radhës, Prokuroria në Pejë asgjësoi mbi 1000 kilogramë mish të prishur

 

Prokuroria nis hetimet për mishin e prishur të BIK-ut

Prokuroria e Prishtinës ka nisur hetimet për ‘mishin e prishur’ që është asgjësuar nga depoja e kontraktuar nga Bashkësia Islame e Kosovës.

Aktakuzë për skandalin me mish të prishur i cili u transportua me Golf 2

Javët e para të vitit 2019 filluan me skandalin e mishit të prishur në Pejë.

Mbrojtja e Konsumatorëve - Raportimet e KALLXO nxjerrin në pah të metat e institucioneve në zbatimin e Ligjit

Internews Kosova ka mbajtur tryezën ku është diskutuar për ‘Mbrojtjen e Konsumatorëve dhe Konkurrencës: Ku po çalon zbatimi’, ku u paraqiten gjetjet e monitorimit në kë...