Postet nga: Ministria

Auditori: Ministria e Kulturës shkeli ligjin, mbështeti projekte pa konkurs

Mbi 30 mijë euro është shuma që Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka dhënë si mbështetje për projekte të Organizatave Joqeveritare pa konkurs publik në 2019.

Shpërndahen rreth 8 milion euro për fermerët nga Ministria e Bujqësisë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa nëpërmjet një video mesazhi drejtuar fermerëve, ka treguar se në këto gjashtë javë janë realizuar pagesat ...

Banorët e Kusarit kundër shkatërrimit të natyrës nga gurëthyesit - VIDEO

Banorët e fshatit Kusar të Gjakovës po kundërshtojnë shkatërrimin e natyrës në këtë fshat nga kompanitë e gurëthyesve.

Buxheti dhe investimet për ushtrinë më 2019

Kuvendi i Kosovës dje i ka  dhënë dritën e gjelbër formimi të ushtrisë së Kosovë. Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës nga tash ...

Strehimorja me 7 mijë euro borxh për rrymë, KEDS e dërgon te përmbaruesi

Pikërisht në javën kundër dhunës ndaj gruas, Qendra për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve në komunën e Prishtinës, për shkak ...

MAPL pranon kërkesën e Bahtirit për ‘Bashkimin e Mitrovicës'

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, ka thënë për KALLXO.com se ka pranuar kërkesën e Komunës së Mitrovicës për ndryshimin e ligjit ...

MSh-së i kthehen në punë disa nga të suspenduarit për keqpërdorime

Naim Bardiqi, sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë në një intervistë për KALLXO.com tha se me marrjen e postit të Sekretarit të Ministrisë ka hasur në shumë ...

Shllaku Tregon Pesë Gabimet që po Thuhen Rreth Ndotjes së Ajrit

Eksperti për çështje të mjedisit, Luan Shllaku, përmes një statusi në "Facebook" ka dhënë sqarime në lidhje me ndotjen e ajrit në Prishtinë.