Postet nga: Ministria e Tregtise

Dështon konkursi për inspektorë të tregut

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë në fillim të muajit të kaluar kishte njoftuar lidhur me hapjen e një konkursi për 27 pozita për inspektorë të tregut.

Gjobiten mbi 30 biznese, produkteve iu ndërrua flamuri i origjinës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), njoftoi këtë të premte se Inspektorati i Tregut gjatë muajve të fundit ka shtuar numrin e inspektimeve për mbrojtjen ...

Ministrja Hajdari nuk deklarohet nëse do të jap dorëheqje pas dënimit nga Gjykata

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, nuk ka pranuar të përgjigjet nëse do të jap dorëheqje pas dënimit nga Gjykata e Prishtinë...

Ministria e Tregtisë: Jemi duke inspektuar marketet që fshehën vajin e më pas e shitën 3 euro e 49 centë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se është duke inspektuar operatorët ekonomikë për ngritjen e menjëhershme të çmimeve të vajit, miellit e sheqerit.

120 mijë euro për marrjen dhe bartjen e mostrave të naftës deri në laborator për testim

Trupat inspektuese që ishin zgjedhur gjatë qeverisjes së ministrit Endrit Shala do të vazhdojnë të kenë punë edhe pas vendimit të ministres së Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe ...

Flet baxhanaku i Endrit Shalës, pas kthimit të kontrollit të naftës në Doganë

Ministrja e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka njoftuar se ka marr vendim ta rikthej Udhëzimin Adminitrativ e ish ministrës Hykmete Bajrami të ...

Vendim - Kontrolli i naftës kthehet në Doganë

Ministrja e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka njoftuar se ka marr vendim ta rikthej Udhëzimin Adminitrativ e ish ministrës Hykmete Bajrami të ...

Shoqëria civile kërkon pezullimin e punimeve për ndërtimin e hidrocentraleve

Disa organizata të shoqërisë civile të koalicionit Pro Open kanë reaguar pas vendimit të ministrisë së Tregtisë për shfuqizimin e vendimit për pezullimin e ndërtimeve të ...