Postet nga: Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Kosova Merr Kryesimin e CEFTA-s për Herë të Dytë

Republika e Kosovës nga sot ka marrë zyrtarisht kryesimin e Marrëveshjës për Tregti të Lirë me Europën Qendrore (CEFTA).

Parku i Ndotjes në Drenas

Qazim Dushkollit i janë helmuar dy fëmijë vitin e kaluar. Ata janë trajtuar në QKUK. Dushkolli që jeton përballë Parkut të Biznesit në Drenas thotë se mjekët ...

Kritikohet në Komision Ministria e Tregtisë

Raporti i punës së Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë për periudhën janar-gusht 2016 i paraqitur në Komisionin për Zhvillim Ekonomik nga ministrja Hykmete Bajrami, u kritikua nga ...

Praktikë Pune për 150 të Sapodiplomuar

Praktika e punës për 150 të sapodiplomuar është mundësuar nga një marrëveshjeje ndërmjet Ministrisë së Punës, asaj të Tregtisë dhe UNDP-së, ndërsa do të ...

Apeli Liron Ish-Zyrtarët e Ministrisë së Tregtisë

Tre ish-zyrtarët e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, Sadri Hykosmani, Safet Fazliu dhe Adem Zogjani, të dënuar nga Gjykata Themelore e Prishtinës për keqpërdorim të ...

Akreditimi i Laboratorëve Kusht për Eksport

Për këtë arsye akreditimi u vlerësua shumë i rëndësishëm në tryezën e organizuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Drejtoria e ...

Katër Milionë Euro për Ndërmarrjet e Vogla e të Mesme

Në hapjen e panairit për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në Kosovë, zëvendësministri i Tregtisë dhe Industrisë, Avni Kastrati, tha se në bashkëpunim me ...

Kosova Synon të Jetë Vëzhguese në OBT

Qeveria e Kosovës është duke e shqyrtuar mundësinë që të aplikojë për anëtar vëzhgues në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT), e jo pë...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!