Postet nga: Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

2 Milionë Euro për Ndërtimin e Zonës Ekonomike në Budrigë të Vitisë

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për Zonën Ekonomike, konkretisht ...

Delegacioni Gjerman Ofron Mbështetje për MTI-në

Një delegacion gjerman i ka dhënë garanci ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, se shteti gjerman do të jetë partner i fuqishëm i Kosovës në zhvillimin ...

Hasani Promovon Turizmin e Kosovës Para Ministrave të Vendeve të BE-së

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani në konferencën “Turizmi dhe Zhvillimi Ekonomik” që po mbahet në Sofje të Bullgarisë ka thënë se turizmi është një segment shumë ...

Kosova Merr Kryesimin e CEFTA-s për Herë të Dytë

Republika e Kosovës nga sot ka marrë zyrtarisht kryesimin e Marrëveshjës për Tregti të Lirë me Europën Qendrore (CEFTA).

Parku i Ndotjes në Drenas

Qazim Dushkollit i janë helmuar dy fëmijë vitin e kaluar. Ata janë trajtuar në QKUK. Dushkolli që jeton përballë Parkut të Biznesit në Drenas thotë se mjekët ...

Kritikohet në Komision Ministria e Tregtisë

Raporti i punës së Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë për periudhën janar-gusht 2016 i paraqitur në Komisionin për Zhvillim Ekonomik nga ministrja Hykmete Bajrami, u kritikua nga ...

Praktikë Pune për 150 të Sapodiplomuar

Praktika e punës për 150 të sapodiplomuar është mundësuar nga një marrëveshjeje ndërmjet Ministrisë së Punës, asaj të Tregtisë dhe UNDP-së, ndërsa do të ...

Apeli Liron Ish-Zyrtarët e Ministrisë së Tregtisë

Tre ish-zyrtarët e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, Sadri Hykosmani, Safet Fazliu dhe Adem Zogjani, të dënuar nga Gjykata Themelore e Prishtinës për keqpërdorim të ...