Postet nga: ministria e shëndetësisë

3 Milionë Dollarë Material Mjekësor për Spitalet e Kosovës

Spitaleve publike të Kosovës do t’u shpërndahet përmes Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (SHSKUK) një donacion me pajisje dhe material shpenzues mjekë...

Kosova Ende Pa Fond të Sigurimeve Shëndetësore

Në ditën evropiane të të drejtave të pacientëve, Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë - PRAK organizoi tryezën për diskutim me temën “...

Dëshmia për Tenderin 1.1 Milionësh të MSH-së

Ish-menaxheri i Prokurimit në Ministrinë e Shëndetësisë, Ekrem Maliqi, ka rrëfyer para Gjykatës mënyrën se si u zbulua tentativa që QKUK të blinte citostatikë 900 ...

Mjekët Specialistë Në Protestë, Kërkojnë Vende Pune

Mbi  80 specialistë të fushave të ndryshme të mjekësisë kanë protestuar sot para Ministrisë së Shëndetësisë duke kërkuar punësim.

KDI: Një Virus në Prokurimin e Ministrisë së Shëndetësisë

Prokurimi në Ministrinë e Shëndetësisë po përcillet me ‘probleme kronike’ me transparencën, thuhet në raportin për vitin 2015 që Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) publikoi ...

Mungesë Filmash për Rëntgen në Istog

Në sportelin e Repartit të Rëntgenit të kësaj qendreje, mbishkrimi “nuk ka filma” ua bën me dije pacientëve se ky shërbim nuk ofrohet për ...

Kosova e Para në Evropë me Tuberkuloz

Kosova mbetet me numrin më të madh të të sëmurëve me tuberkuloz në regjion e Evropë u tha sot në Ditën Botërore të Tuberkulozit.

Të Pafajshëm të Akuzuarit për Tenderin e Barnave

Të Pafajshëm të Akuzuarit për Tenderin e Barnave

Gjashtë vjet pasi kishte ndodhur rasti për të cilin akuzoheshin, Ekrem Maliqi, Berat Marmullaku, Bekim Fusha dhe Hajrullah Fejza dëgjuan kryetaren e trupit gjykues teksa lexoi aktgjykimin me ...