Postet nga: Ministria e Punëve të jashtme

Këshilltari i Pacollit: Nuk do të lejojmë asnjë zyrtar nga Beogradi ta vizitojë Kosovën

Ministria e Punëve të Jashtme ka njoftuar së nuk do të lejojë asnjë zyrtar nga Beogradi për të vizituar Kosovën për shkak të ‘inskenimit’ për ...

MPJ apelon te qytetarët për kujdes dhe shmangie të qarkullimeve nëpër Serbi

Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës ka kërkuar kujdes nga qytetarët e Kosovës, me vendbanim në Kosovë apo jashtë vendit, që të shfaqin kujdes ...

Rusi Mikhail Krasnoshchenkov shpallet person 'Non Grata'

Ministria e Punëve të Jashtme ka shpallur rusin Mikhail Krasnoshchenkov person 'Non Grata'.

MPJ kërkon nga ambasadat e Kosovës në botë përkrahje logjistike për zëvendësministrat

Qeveria e Kosovës ka bërë plan që të sigurojë qëndrime sa më të lehta të delegacioneve kosovare nëpër shtete të ndryshme të botës.

Pacolli kërkon nga BE-ja që ta 'disiplinoj' Serbinë pas incidentit të djeshëm në Samitin Digjital në Beograd

Në Samitin e dytë Digjital, të mbajtur në Beograd të Serbisë, dje është nënshkruar marrëveshja për heqjen e çmimeve të shërbimit të “Roaming”-ut ndërmjet ...

Ambasada e Kosovës në Bern viziton familjen e 7 vjeçarit

Ministria e Punëve të Jashtme ka njoftuar se Ambasada e Republikës së Kosovës në Bern dhe Konsullata në Cyrih, kanë ndërmarrë të gjitha veprimet dhe masat ...

MPJ dënon sulmin terrorist në Zelandën e Re

Ministria e Punëve të Jashtme ka reaguar pas sulmeve terroriste të cilat kanë ndodhur në dy xhami në Zelandën e Re, ku mbetën të vdekur 49 persona.

Sulm kibernetik ndaj MPJ-së së Kosovës

Ministria e Punëve të Jashtme njoftoi se gjatë ditës së djeshme kanë pësuar një sulm kibernetik në sistemin e tyre.