Postet nga: Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporë

Për më shumë se një vit MPJD paguan dy persona për një pozitë

Në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës që nga muaji prill i vitit 2020, dy zyrtarë paguhen për pozitën e njëjtën.

Konsullatat dhe ambasadat me mijëra euro tejkalim të limiteve bankare

Misionet Diplomatike dhe Konsullore të Kosovës kanë bërë mijëra euro tejkalime të limiteve bankare, kjo si rezultat i mungesës së mbikëqyrjes nga Ministria e Punë...

Konsullatat dhe ambasadat e Kosovës kanë mbi 1.6 milion euro avance të pambyllura

Konsullatat dhe Ambasadat e Kosovës të cilat janë të vendosura nëpër vende të ndryshme të botës kanë mbi 1.6 milion euro avance të pambyllura.

MPJD: Për pak ditë përmbyllet procesi për emërimin e 12 ambasadorëve të rinj

Brenda pak ditësh pritet që Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) t’ia dërgojë presidentes së vendit, Vjosa Osmani emrat për dekretimin e 12 ...

Gërvalla bisedoi me homologët e saj nga Kosta Rika dhe Brukina Faso

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, ka zhvilluar takime të ndara në formë virtuale, me homologët e saj nga Kosta Rika dhe Burkina Faso.

Kabineti i kryediplomates Donika Gërvalla

Donika Gërvalla - Schwarz mbanë dy pozita në qeverinë Kurti 2. Ajo përveç që është ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës është edhe zëvendëskryeministre.

MPJD i jep fund rokadës me pozitën e drejtorit të përgjithshëm

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD)  i ka dhënë fundit ‘ping-pongut’ me pozitën e Drejtori të Përgjithshëm.

Gërvalla: 20 zyrtarë nga Ministria e Diasporës në MPJ nuk kanë përshkrim të punës

Donika Gërvalla në emisionin “Kallxo Pernime” ka treguar për vizionin e saj për strukturimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës.