Postet nga: Ministria e Puneve te Brendshme

Hilmi Mehmeti, Shefi i Ri i Inspektoratit të Policisë

Hilmi Mehmeti është zgjedhur Kryeshef Ekzekutiv i Inspektoratit Policor të Kosovës.

Kosova e Gatshme të Luftojë Radikalizmin dhe Ekstremizmin

Bashkëpunimi i ndërsjellë në mes të institucioneve të ndryshme dhe qytetarëve mund të parandalojë radikalizmin dhe ekstremizmin e dhunshëm në Kosovë, u tha sot në një ...

Vetëvendosje Proteston me Ngjyrë e Pankarta Kundër MPB-së

Aktivistë të Vetëvendosjes gjuajtën me ngjyrë Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB), kurse pankartat që patën me vete pas këtij aksioni i lanë te selia ...

Përfitimet për të Kthyerit

Rregullorja për Riintegrimin e Personave të Riatdhesuar dhe Menaxhimin e Programit të Riintegrimit e gushtit të vitit 2015 ua mundësonte të kthyerve në Kosovë përfitimin nga programet e ...

Policia Kufitare Përdor E-mail të Pavlefshëm në Dokumente Zyrtare

Siç  shihet në një rast të raportuar në KALLXO.com, policia e udhëzoi regjisorin nga Shqipëria Bashkim Rodonin që ankesën e tij ta dërgojë në një ...

116 Amendamente Projektligjit për Patentë-Shofer

Mbledhja e komisionit filloi me vonesë, ndërsa në të u lexuan ndryshimet e propozuara të Projekligjit për Patentë-Shofer.

Rruga e Pendimit

Rruga e Pendimit

Një vit më parë Shemsi Çitaku nga Bajqina e Podujevës kishte menduar se lënia e punës në Kosovë, shitja e dy lopëve që kishte dhe disa ...

Ligji i Ri Rrit Shpenzimet Për Patent- Shoferi

Me projektligjin e ri, një drejtues auto- shkolle do të duhet të ketë së paku shkollën e lartë, ose fakultetin e kryer.