Postet nga: Ministria e Puneve te Brendshme

Noterët ende pa qasje në regjistrat civil të të dhënave të qytetarëve

Tre vite më parë Agjencia për Regjistrim Civil (ARC) e Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës nënshkruan ...

Pritje mbi një orë në Merdarë për të dalë nga Kosova

Pritjet më të gjata për të dalë nga Kosova vazhdojnë të jenë në pikën kufitare në Merdarë.

Veturat 'Yugo', në zhdukje e sipër në Kosovë

Veturat e prodhuara në kohën e ish-Jugosllavisë, Zastava Yugo vazhdojnë të qarkullojnë në rrugët e Kosovës.

Përgjysmohet numri i golf 2-shëve në Kosovë

Mbi 11 mijë kosovarë këtë vit kanë hequr dorë nga vetura Golf mk2 i njohur si ‘Golf 2’ i markës ‘Volkswagen’.

'Lufta' e MPB-së për furnizim me targa të automjeteve

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme ka njoftuar se është shpallur kompania fituese për furnizim me targa.

Institucionet jo-bankare ankohen se MPB po e favorizon Postën e Kosovës

Posta e Kosovës po vazhdon të zgjerohet me zyre nëpër objektet e institucioneve të tjera publike, ndërkohë që Gjykata e Apelit ende nuk ka marrë vendim ...

MPB zotohet për siguri të mbarëvajtjes së procesit zgjedhor

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar së është përkushtuar që me paanshmëri dhe profesionalizëm të sigurojë mbarëvajtjen e të gjitha aktiviteteve elektorale të subjekteve ...

Fëmijët e rikthyer nga Siria takohen me realitetin kosovar

Larg medieve, publikut dhe fushatave promovuese, Ministria e Punëve të Brendshme e Kosovës ka nisur të përballet me sfidën e integrimit të fëmijëve, të ...