Postet nga: Ministria e Puneve te Brendshme

MPB paralajmëron dënime në rast të daljes së qytetarëve për 1 maj

Aktivitete të ndryshme mbahen çdo vit në Kosovë për 1 maj. Qytetarët kosovarë mblidhen në mënyra të ndryshme dhe kalojnë këtë ditë jashtë ambientit të shtëpisë.

MPB do të vazhdojë pas pandemisë aktivitetet me fëmijët e kthyer nga Siria e Iraku

Aktivitete të ndryshme të parapara që të mbahen për fëmijët të cilët u kthyen nga zonat e luftës si Siria e Iraku janë shtyrë pë...

Largohen rrethojat e objektit kryesor të Ministrisë së Punëve të Brendshme

Ministria e Punëve të Brendshme ka bërë të ditur se me kërkesë të u.d ministrit, Xhelal Sveçla, edhe sot ka vazhduar largimi i rrethojave nga ...

Xhelal Sveçla: Pas pandemisë do t'i zgjidhim problemet e zjarrfikësve

Ushtruesi i Detyrës së Ministrit të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Xhelal Sveçla ka thënë se pas situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, ...

Sveçla kërkon nga qytetarët t'i zbatojnë vendimet e reja

Xhelal Sveçla, ushtrues detyre i ministrit të Punëve të Brendshme, kërkoi nga qytetarët që t'i zbatojnë kufizimet e prezantuara sot nga ministri i Shëndetësisë.

Sveçla premton përkrahje për fshatrat e Zveçanit

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Xhelal Sveçla, i shoqëruar nga kryetari i Komunës së Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtiri, ...

Kurti një ditë pas shkarkimit të Veliut, vizitoi Policinë e Kosovës

Kryeministri Albin Kurti gjatë ditës së sotme kanë vizituar Qendrën Operative të Policisë së Kosovës.

Ministria e Punëve të Brendshme shtyen aktivitetet me të rikthyerit nga luftërat e huaja

110 kosovarë në mesin e tyre 74 fëmijë, 32 gra, e të tjerët burra janë rikthyer nga zonat e luftës në Siri e Irak.