Postet nga: Ministria e Puneve te Brendshme

Policia e Kosovës i Quan 'Politike e Tendencioze' Akuzat e Rexhep Selimit

Policia e Kosovës ka reaguar ndaj deklaratave të deputetit të Kuvendit të Kosovës, Rexhep Selimi, të bëra sot gjatë seancës së Kuvendit.

MD dhe MPB Demantojnë Kryeministrin Haradinaj

Ministria e Drejtësisë dhe Ministria e Punëve të Brendshme në një njoftim të përbashkët kanë bërë të ditur se kanë pranuar përmes kanaleve zyrtare ...

Kortezhi Mortor i Ivanoviqit Përcillet nga Policia e Kosovës Deri në Kufi

Policia e Kosovës, është angazhuar nga ana e Ministrit të Ministrisë për Punë të Brendshme, Flamur Sefaj për ta përcjellë kortezhin mortor të Oliver Ivanoviqit deri ...

Bashkëpunimit Ndërinstitucional Rrit Sigurinë Kibernetike

Me këtë rast, zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Behar Selimi, tha se si rezultat i bashkëpunimit të mirë ndërinstitucional ka arritje të reja në ...

Mustafa Kërkon Pastrimin e Policisë nga Krimi

Nehat Mustafa, numri dy në Ministrinë e Punëve të Brendshme në Facebook shkroi për domosdoshmërinë e pastrimit të policisë nga korrupsioni dhe kriminaliteti.

MPB: 500 mijë Euro për Siguri Kibernetike

Për vitin 2017 Ministria e Punëve të Brendshme ka paraparë të investojë 500 mijë euro në fushën e teknologjisë informative.

Ekskluzive: Gjykata Refuzon Padinë e MPB-së për Pasaportat

Padia e avokatëve që përfaqësuan Ministrinë e Punëve të Brendshme të Kosovës në Arbitrazhin e Parisit kundër kompanisë austriake OeSD, e që kontestonte juridiksionin ...

Institucionet Kërkojnë ‘Front të Gjerë’ Kundër Drogave

Institucionet Kërkojnë ‘Front të Gjerë’ Kundër Drogave

Institucionet e vendit vlerësojnë se rreth 3.000 qytetarë kosovarë janë përdorues të narkotikëve. Ndërsa, në Polici me shënime të sakta janë të regjistruar gjithsej 937 përdorues. ...