Postet nga: Ministria e Puneve te Brendshme

Ministria mbetet pa material për letërnjoftime

Ministria e Punëve të Brendshme e Kosovës njofton se nga rrethanat e krijuara si pasojë e pandemisë së COVID-19, Agjencia e Regjistrimit Civil nuk ka arritur me kohë ...

Fillojnë shërbimet në Departamentin për Shtetësi

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar për rifillim të shërbimeve për Shtetësi, Azil dhe Migracion dhe Departamentin për Siguri Publike.

Auditori: MPB ka punësuar kandidat pa i plotësuar kriteret

Zyra Kombëtare e Auditorit, në raportin e publikuar për Ministrinë e Punëve të Brendshme ka vërejtur se në këtë ministri ka persona të punësuar ...

Kriza e COVID-19 mbyllen qendrat e regjistrimit të veturave

Pas paraqitjes së dy rasteve me COVID-19 në Agjencisë e Regjistrimit Civil është marrë vendim që të mbyllen tre zyre.

Lirimi i masave rikthen aktivitetet për të rikthyerit nga luftërat e huaja

Fëmijët e rikthyer nga zonat e luftës si Siria e Iraku tash e një kohë nuk kanë arritur të jenë pjesë e aktiviteteve për ri-socializmi pë...

Zëvendësi i Agim Veliut, i suspenduar dhe degraduar me dyshimet për kanosje dhe vozitje nën ndikim të alkoolit

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti e ka emëruar Ylldiry Bayram zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme të udhëhequr nga Agim Veliu i ...

Ministri Veliu riaktivizon Planin e Reagimit Kombëtar

Ministri i Punëve të Brendshme Agim Veliu sot ka riaktivizuar Planin e Reagimit Kombëtar.

Sveçla pretendon se pas protestës për hapjen e xhamive qëndron Milazim Krasniqi

Një grup qytetarësh përmes një organizimi në “Facebook”, kanë shprehur pakënaqësinë e tyre kështu duke kërkuar hapjen e xhamive në mënyrë që të ...