Postet nga: Ministria e Punës

17 familje pa rrymë e rrjet kanalizimi në objektin e financuar nga Ministria e Punës - VIDEO

Kjo ndërtesë në Stantërg të Mitrovicës u është ndarë familjeve me kushte të rënda ekonomike.

Dokument: Ministria e Qeverisë Haradinajt planifikoi të blejë produkte serbe dhe bakllava

Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale e cila drejtohet nga Skënder Reçica, ka kërkuar që të furnizohet me artikuj ushqimor sic janë me “Plazma”, “...

Sistemi Informativ i Tregut të Punës në ndihmë të punëkërkuesve

Sistemi Informativ i Tregut të  Punës nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) ...

Zyrtarja e Ministrisë së Punës e padit shefin e saj

Ministria që është e thirrur t’i mbrojë të drejtat e punëtorëve e që merret në përgjithësi me mirëqenien e tyre, po akuzohet nga një ...

MPMS me marrëveshje për aftësim profesional

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) dhe Klubi i Prodhuesve të Kosovës (KPK) kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në fushën e aftësimit ...

VV: Shqetësuese rritja e numrit të punëtorëve të vdekur në vend të punës

Nënkryetarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Kollçaku, tha se Vetëvendosja është e shqetësuar nga rritja e numrit të aksidenteve në punë, të cilat rezultojnë, sipas ...

Praktikë Pune për 150 të Sapodiplomuar

Praktika e punës për 150 të sapodiplomuar është mundësuar nga një marrëveshjeje ndërmjet Ministrisë së Punës, asaj të Tregtisë dhe UNDP-së, ndërsa do të ...

Një Muaj Paraburgim për Kryeinspektorin e Punës

Një muaj paraburgim është masa që ka vendosur Gjykata Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit M.B., i dyshuar për veprën penale marrje e ryshfetit.