Postet nga: ministria e mbrojtjes

Publikohet lista me kandidatët që kanë kaluar fazën e parë për ushtarë të FSK-së (LISTA)

Ministria e Mbrojtjes ka publikuar listën me kandidatët të cilët e kanë kaluar fazën e parë të testimeve për rekrutë të Forcës së Sigurisë ...

FSK bëhet me 14 deminues të certifikuar

Kompania e Deminimit e FSK-së ka realizuar trajnimin bazik për 14 pjesëtarë të FSK-së, të cilët do t`i bashkohen ekipeve të deminimit në kryerjen e misionit pë...

Njihuni me njësitin e deminimit në ushtrinë shqiptare

Në 10-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO, Ministria e Mbrojtjes së Shqipërisë ka shpërndarë një video në të cilën shihet ushtria shqiptare.

FSK zhvillon ushtrimin fushor 'UJKU' në Istog - FOTO

Ministria e Mbrojtjes ka njoftuar se kompania 2C e Batalionit të Dytë të FSK-së, ka zhvilluar ushtrimin fushor “UJKU 01/19”, në Istog.

VIDEO - Me ushtaret e Shqipërisë

Olta Xhaçka, Ministre e Mbrojtjes në Republikën e Shqipërisë, ka festuar sot festën e 8 Marsit së bashku me gratë dhe vajzat e Forcës Tokësore.

Medalje për oficerët e FSK-së të cilët kanë kryer Akademinë Ushtarake në Mbretërinë e Bashkuar

Ministria e Mbrojtjes ka njoftuar se sot janë ndarë medalje për oficerët e FSK-së të cilët kanë kryer Akademinë Ushtarake Sandhurst në Mbretërinë e Bashkuar.

Një delegacion i lartë i NATO-s viziton Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në

Ministri i Mbrojtjes Rrustem Berisha dhe komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës gjenerallejtënant Rrahman Rama pritën sot në Ministrinë e Mbrojtjes një delegacion nga NATO, ...

Linku ku mund të aplikoni për t'u bërë ushtar i Kosovës

Ministria e Mbrojtjes ka shpallur konkurs për pranimin e rekrutëve të rinj - ushtarë aktivë të Forcës e Sigurisë së Kosovës.