Postet nga: ministria e mbrojtjes

Auditori: Stafi civil i Ministrisë së Mbrojtjes ushqehet në kuzhinën e FSK-së edhe pse nuk e ka këtë të drejtë

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se administrata në Ministrinë e Mbrojtjes është ushqyer në kuzhinën e FSK-së edhe pse sipas ligjit, stafi civil nuk e ka kë...

Mehaj: FSK e gatshme të mbështesë Austrinë pas situatës me përmbytjet

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka bërë të ditur se ka shprehur gatishmërine e Forcës së Sigurisë së Kosovës që t’i dalë në ndihmë Austrisë ...

Qeveria ndan 4.5 milionë euro për blerjen e dronëve për FSK-në

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të ndahen 4.5 milionë euro për Ministrinë e Mbrojtjes për blerje të dronëve.

Ministria e Mbrojtjes ka një njoftim të rëndësishëm për kandidatët për kadet

Ministria e Mbrojtjes ka publikuar rezultatet fillestare të kandidatëve për kadet në Qendrën Studimore Universitare (QSU), të cilët gjatë ditës së djeshme i janë në...

Ministria e Mbrojtjes publikon listën finale të kandidatëve për kadetë

Ministria e Mbrojtjes sot ka publikuar listën finale për kandidatët për kadetë që kanë aplikuar për Qendrën për Studime Universitare në FSK, si ...

Ministria e Mbrojtjes ka një njoftim të rëndësishëm për kanidatët për rekrut

Ministria e Mbrojtjes ka njoftuar kandidatët për rekrut (OR-1) në Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK), për orarin e testimeve në ekzaminimet mjekësore.

Nënshkruhet memorandum mirëkuptimi me Ambasadën e Norvegjisë për ngritjen e kapaciteteve të Ministrisë së Mbrojtjes

Sot u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes së Kosovës, Ambasadës Mbretërore të Norvegjisë për mbështetjen e rritjes së kapacitetit ...

Ministria e Mbrojtjes publikon listën fillestare të kandidatëve për kadet

Ministria e Mbrojtjes ka publikuar sot listën fillesate të kandidatëve për kadet në Qendrën për Studime Univeristare në FSK, si dhe kandidatët që kanë ...