Postet nga: ministria e kulturës

Ministrja Vlora Dumoshi takon pjesëtarë të komunitet boshnjak

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka zhvilluar sot një takim me përfaqësues të komunitetit boshnjak të kryesuar nga Rasim Demiri, përfaqësues i ...

Auditori: MKRS bëri pagesa të jashtëligjshme për Stadiumin Kombëtar në Drenas

Zyra Kombëtare e Auditorit ka gjetur parregullsi në nënshkrimin e kontratës në mes të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe një kompanie turke, për ...

Halil Matoshi emërohet Zëvendësministër i Kulturës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se dy zëvendësministrat, Halil Matoshi dhe Arber Grabovci kanë pranuar detyrën edhe zyrtarisht.

Auditori: Ministria e Kulturës nuk respektoi afatet për shlyerjen e obligimeve financiare

Zyra Kombëtare e Auditimit ka konstatuar se Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit nuk ka respektuar afatet ligjore për shlyerjen e obligimeve financiare ndaj furnitorëve të ...

Ministria e Kulturës jashtëligjshëm angazhoi zyrtarë për shërbime të veçanta

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit gjatë vitit 2019 ka angazhuar 147 punëtorë me marrëveshjeve (kontrata) për shërbime të veçanta (MSHV).

Auditori: OJQ-të nuk kanë arsyetuar mbi 247 mijë euro të marra në Ministrinë e Kulturës

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur një mal me shkelje sa i përket mbështetjes financiare që Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ofroi për organizata ...

Vazhdon bashkëpunimi mes Ministrisë së Kulturës dhe UNICEF-it për fuqizimin e të rinjve

Ministrja e Kulturës, Vlora Dumoshi, dhe shefi i UNICEF-it në Kosovë, Murat Shahin, kanë vazhduar bashkëpunimin për programin gjithëpërfshirës për fuqizimin ekonomik të 10 ...

Ministria e Kulturës dhe Komuna e Prizrenit nënshkruajnë marrëveshje për shtëpinë e kulturës në Manastiricë

Ministrja e Kulturës, Vlora Dumoshi dhe kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për ndërtimin e shtëpisë së ...