Postet nga: ministria e kulturës rinisë dhe sportit

Pas incidentit të mbrëmshëm, Këshilli për Sport rekomandon të ndalohen tifo-grupet në ndeshjet e basketbollit

Këshilli për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës në Sport ka rekomanduar  që të iu ndalojë pjesëmarrjen grupeve të tifozëve në ndeshjet e basketbollit, deri në ...

Ministri Çeku dënon lëndimin e policëve gjatë dhunës ndërmjet tifozëve të Prishtinës dhe Trepçës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ka reaguar pas dhunës ndërmjet tifozëve gjatë ndeshjes së basketbollit mes Sigal Prishtinës dhe Trepçës.

Kurti thotë se të rinjtë kanë shumë ide dhe entuziazëm për pjesëmarrje në politikbërje

 

Ministri Çeku thotë se e ka njohur edhe më herët ekspertin Visar Salihu

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, në një intervistë në “Kallxo Përnime” ka thënë se ekspertin Visar Salihu, që do të marrë mesatarisht 5 mijë e 560 ...

Ministria e Kulturës do të paguajë dy kroatë mbi 130 mijë euro për Strategjinë shtetërore të sportit

Me kontraktim nga Komiteti Olimpik i Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit do të paguajë 130 mijë e 400 euro dy kroatë.

Çeku: Vetëm me një projekt do të harxhonim më shumë sesa komplet pagesa e ekspertit për dy vjet

5 mijë e 560 euro do të jetë mesatarisht pagesa në muaj për Visar Salihun, i cili ka nënshkruar kontratë dyvjeçare me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (...

Ministri Çeku flet për ekspertin e Ministrisë që do të paguhet 5,560 euro në muaj

Ministria e udhëhequr nga Hajrulla Çeku e ka angazhuar një ekspert, të cilin do ta paguajë 5 mijë e 560 euro në muaj.

Intervistë: Hajrulla Çeku - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku.