Postet nga: Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Gjetjet e Auditorit: Ministria e Inovacionit ‘borxhli i keq’

Raporti i Auditimit për vitin 2019 ka gjetur se Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë ka pasur vonesa në realizimin e pagesave të detyrimeve.

Auditori: Ministria e Inovacionit dha para për disa biznese që nuk u hapën asnjëherë

Së paku në 10 raste, bizneset e reja që ishin paraparë të hapen pas financimit nga Ministria e Inovacionit, nuk ishin hapur kurrë

Ndahen mbi 70 grante për inovacion dhe ndërmarrësi

Shkeljet 'Inovative' nga Ministria e Inovacionit

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë është themeluar në vitin 2017 me qëllim që tu ndihmojë  bizneseve të reja, të investojë në inovacion dhe ndërmarrësi.

Ministria e Inovacionit: Besim Beqaj s’ka pasur ndikim në ndarjen e granteve

KALLXO.com ka raportuar gjatë ditës së djeshme se zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë ka financuar disa OJQ të ...

Ministria e Inovacionit arsyeton punësimin e personit të dënuar për korrupsion

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë i ka quajtur "të mangëta" raportimet në media lidhur më procesin e punësimit në këtë Ministri.

Ambasadori Amerikan e quan ofendim për qytetarët emërimin e të dënuarit për korrupsion në ministri

Ambasadori i SHBA-së në Prishtinë, Philip Kosnett ka reaguar ndaj emërimit të Lulzim Kadriu, në pozitën e drejtorit të Departamentit Ligjor në Ministrinë e Inovacionit dhe Ndërmarrë...

Ministria e Inovacionit mbështet financiarisht Klubin e Prodhuesve

Klubi i prodhuesve sot ka nënshkruar kontratë pas fitimit të grantit të thirrjes publike nga kjo ministri.