Postet nga: Ministria e Infrastuktures dhe Transportit

Drenas, banorët e 4 fshatrave ndihen të rrezikuar nga mungesa e një rrethrrotullimi

Mungesa e një rrethrrotullimi që do të lidhte tri fshatra të Komunës së Drenasit ka nxitur protesta nga banorët.

Pal Lekaj i ndau 4 milionë euro për ndërtimin e një rruge në Junik

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, të enjten nënshkroi memorandum bashkëpunimi me kryetarin e Junikut, Agron Kuqi për ndërtimin e rrugës Junik – Gjeravicë.

MIT: Aeroporti ‘Adem Jashari’ së shpejti me një aeroplan të ri

Zëvendësministri i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, Rexhep Kadriu, në emër të ministrit Pal Lekaj, të martën ka pritur në takim delegacionin austriak të kompanisë ...

Ende pa përfunduar, asfalti në rrugën Skenderaj-Drenas dëmtohet

Ende pa u bërë një vit që kur punimet rinisen për zgjerimin e rrugës rajonale më katër korsi Skenderaj- Drenas është dashur që të intervenohet pë...

Ministria e Infrastrukturës me katër projekte në Han të Elezit

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me kryetarin e Hanit të Elezit, Rufki Suma, për përkrahje financiare e katër ...

VIDEO - Përurohet ura në Topanicë, banorët hedhin valle

Banorët e fshatit Topanicë në Kamenicë me këngë dhe valle kanë festuar përurimin e urës në fshatin e tyre.

Afër 2 milionë euro për asfaltimin e rrugëve që lidhin 5 fshatra të Ferizajt

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, të hënën ka nënshkruar kontratën për projektin e asfaltimit të rrugës Babush – Tërn – Luboc – Koshare – ...

1 milion euro për ndërtimin e bulevardit në Kamenicë

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, të mërkurën priti në takim kryetarin e Kamenicës, Qëndron Kastrati, më të cilin nënshkroi marrëveshje bashkë...