Postet nga: Ministria e Infrastrukturës

Abrashi: Zgjerimi i rrugës Prishtinë-Grashticë do të bëhet sipas standardeve

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, sot ka vizituar kompaninë projektuese që janë duke i bërë matjet gjeodezike për zgjerimin dhe rehabilitimin e rrugës Prishtinë-Grashticë.

FOTO: Zyrtarja e Ministrisë së Infrastrukturës bart fëmijët me veturë zyrtare

Sot, pas orarit të punës, një zyrtare e Ministrisë së Infrastrukturës është parë derisa merrte fëmijën nga çerdhja.

Bllokohet rruga Prizren- Gjakovë për dy javë

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se për dy javë do të ketë ndërprerje të përkohshme të qarkullimit të automjeteve në rrugën Prizren- Gjakovë, në hyrjen ...

Sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës 'demanton' ministren Bajrami

Në një konferencë të Ministrisë së Infrastrukturës lidhur me skandalin e vjedhjes së dy milionë eurove, sekretari i kësaj ministrie, Izedin Bytyqi, tha se informatën për ...

Ministria Reagon për Gabimin me Kompaninë Ajrore

Ministria e  Infrastrukturës ka reaguar në lidhje me lajmet e publikuara për hyrjen në tregun e Kosovës të kompanisë ajrore ““Easy Jet Airlines”.

Ministria e Informuar Gabimisht për ‘Easy Jet’

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se kompanisë ajrore,“Easy Jet Airlines” i është mundësuar hyrja në tregun e Kosovës për t’i shfrytëzuar të drejtat ...

Mirëmbajtja e Shtrenjtë e Rrugëve

Instituti Demokratik i Kosovës analizoi kontratat dimërore dhe verore për mirëmbajtje të rrugëve të lidhura nga Ministria e Infrastrukturës në Raportin “Rruga tek Paratë”.

Lirohet një Korsi e Rrugës Prishtinë- Shkup

13:36