Postet nga: Ministria e Infrastrukturës dhe transportit

Si u ndryshua vlera e projektit të segmentit Prizren-Prevallë nga 2 milionë në mbi 17 milionë euro?

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur sot aktakuzë ndaj 10 personave për keqpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar dhe për falsifikim të dokumenteve.

Zvogëlohen pritjet për patentë shofer

Për të iu nënshtruar testeve për t’u pajisur me patentë shofer, kandidatët po presin 3 deri 4 javë, kështu i kanë thënë portalit rtv21.tv ...

Ministria e Infrastrukturës e mirëpret hapjen e korridorit ajror Prishtinë - Beograd

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit e ka mirëpritur angazhimin për vendosjen e linjës ajrore direkte Prishtinë-Beograd, pasi që sipas tyre, mundësohet lëvizja e ...

14 inxhinierë të Ministrisë së Infrastrukturës shkojnë t'i ndihmojnë Shqipërisë

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ka dërguar 14 inxhinierë të ndërtimtarisë në Shqipëri, për të ndihmuar në vlerësimin e dëmeve të shkaktuara në objekte, ...

MIT jep shpjegime për dështimin e mbajtjes së provimeve për patentë shofer

Për katër ditë në Qendrën e Patentë Shoferit në Prishtinë nuk po mbahen testet me shkrim për lejen e vozitjes.

Ministria e Infrastrukturës i kundërpërgjigjet Komunës së Drenasit për udhëkryqin e Komoranit

Lirimi i ish-udhëkryqit të Komoranit ka ngjallur polemika mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit në njërën anë dhe Komunës së Drenasit.

Nis zgjerimi i rrugës Gjilan – Bujanoc

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar së sot fillojnë punimet në zgjerimin e rrugës Gjilan – Bujanovc, saktësisht nga rrethrrotullimi i fabrikës se baterive deri te kyçja ...

Ministria e Infrastrukturës filloi punimet e rrugës që lidh fshatrat e Gjilanit dhe Lipjanit

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, dhe kryeyari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, sot kanë përuruar fillimin e punimeve në rrugën e Verbicës ...