Postet nga: Ministria e Industrise

'Rinia largohet, Rozeta pasurohet' - Rinia Demokratike e Kosovës me aksion para MINT-it

“Vaji dhe Polonia, si Rozeta e hajnia!”; “Rinia largohet, Rozeta pasurohet”; “Ju me zemër, na pa bukë!” – janë disa nga parullat e aksionit të sotëm të Rinisë Demokratike ...

AGK-ja thërret protestë pas vendimit të MINT-it për Klan Kosovën

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) me mbështetjen e medieve dhe organizatave të shoqërisë civile, të hënën e 31 korrikut do të mbajë protestë në ...

Jabllanoviq: Klan Kosova ka pasur gjithmonë hapësirë ​​dhe kohë për ne serbët

Kreu i Partisë së Serbëve të Kosovës, Aleksandar Jabllanoviq ka reaguar pasi Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka refuzuar ankesën e televizionit Klan ...

Rasti i Klan Kosovës, deklarohet Kurti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka reaguar pasi Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka refuzuar ankesën e televizionit “Klan Kosova” ndaj vendimit për ...

Çmimet e derivateve sot në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.72 euro ...

Çmime të njëjta të derivateve edhe sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës.

Çmimi tavan, shtrenjtohet nafta për 3 centë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e fundit.

Çmimi maksimal i shitjes së karburanteve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.57 euro ...