Postet nga: Ministria e Industrisë Ndërmarrësisë dhe Tregtisë

Aksion në tri qytete i Inspektoriatit të Tregut

Inspektoriati Qendror i Mbikëqyrjes së Tregut që funksionon në kuadër të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), ka zhvilluar një aksion në Prishtinë, Prizren dhe ...

Anulohet tenderi për rezervat shtetërore

Me arsyetimin se ka pranuar oferta me çmime më të larta se sa ka parashikuar, Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), ka anuluar një tender për ...

Përfundon seanca ndaj të tre të dyshuarve për rezervat shtetërore, Prokuroria kërkon paraburgim

Ka përfunduar seanca dëgjimore ndaj tre të dyshuarve për keqpërdorim të rezervave shtetërore në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë.

Kurti: Nuk ka kurrfarë keqpërdorimi, kam besim të plotë në ministren Hajdari

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti përmes një video-incizimi u është adresuar publikut në lidhje me aksionin e sotëm në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (...

MINT publikon dokumentacion në maqedonisht, pretendon se pronari i Klan Kosovës ka paraqitur Kosovën si pjesë të Serbisë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar një dokumentacion në gjuhën maqedonase, me të cilën pretendon se pronari i Klan Kosovës ka paraqitur ...

Rozeta Hajdari: Nga 660 biznese, në 48 dosje ka emërtime kundërkushtetuese

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka deklaruar se pas riverifikimit dhe pezullimit të certifikatave të biznesit për Klan Kosova SH.P.K. dhe ARTMOTION ...

Ministrja Hajdari: Unë do t’i përgjigjem çdo kërkese dhe çdo shpifje që keni ngritur

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari është deklaruar në lidhje me kritikat e opozitës, të cilët përmes një rezolute po kërkojnë edhe ...

Çmimi tavan për sot, nafta lirohet për një cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e ardhshme.