Postet nga: Ministria e Financave

Ministria liron nga pagesat e TVSH-së të gjitha importet e grurit dhe miellit

Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi ka marrë vendim për lirimin e përkohshëm nga pagesa e TVSH-së të gjitha importet e grurit dhe miellit për ...

Ministria e Financave pezullon ekzekutimin e vendimeve përmbarimore

 

Ministri i Financave merr vendim për përfituesit e skemave pensionale

Me qëllim të jetësimit të mëtutjeshëm të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për lehtësimin e gjendjes së krijuar nga pandemia ...

Të punësuarit në kabinetin e ministrit Besnik Bislimi

Vetëm pak ditë pasi u votua Qeveria e re, KALLXO.com u kërkoi të dhëna mbi punësimet që bëhen në zyrën e ekzekutivit kosovar ...

Ministria e Financave mohon të jenë ndarë 15 milionë euro për shpenzimet e rrymës në veri  

Ministria e Financave dhe Transfereve ka reaguar ndaj disa raportimeve të disa mediave në vend se janë ndarë 15 milion euro për të mbuluar shpenzimet me rrymë në veri të ...

KQZ paralajmëron kërkesë të re për buxhetin shtesë, të hënën takon ministrin Besnik Bislimi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka paralajmëruar kërkesë të re për buxhet për kompenzimin e orëve shtesë nga Ministria e Financave pasi kërkesa fillestare iu ...

Qeveria i kërkon Kuvendit zgjatjen e ndarjeve buxhetore

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për rekomandimin për t'i kërkuar Kuvendit të Kosovës zgjatjen buxhetore edhe për muajin mars.

Besnik Bislimi pranon detyrën e ministrit të Financave dhe Transfereve

Besnik Bislimi edhe zyrtarisht e ka pranuar detyrën e ministrit të Financave dhe Transfereve.