Postet nga: Ministria e Financave dhe Transfere

Murati thotë se Ministrinë e gjeti në situatë kaotike me shumë borxhe të trashëguara

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka prezantuar punën e Ministrisë gjatë vitit 2021 në një konferencë për media.

Asociacioni i Komunave: Vendimi i ministrit Murati do të ketë ndikim në mos pagesën e tatimit në pronë

Asociacioni i Komunave: Vendimi i ministrit Murati do të ketë ndikim në mos pagesën e tatimit në pronë

Murati: Rritje rekorde e ekonomisë prej 16.28% në tremujorin e dytë 2021

Shefi i kuletës së shtetit, Hekuran Murati, në konferencë për media tha se në tremujorin  e dytë të sivjetmë shënohet rritje rekorde e ekonomisë, prej  16.28 për ...

Prishtinë, komuna ende në pritje të Ministrisë së Financave për pagesat e bizneseve

Komuna e Prishtinës ende është në pritje të Ministrisë së Financave dhe Transfereve lidhur me pagesat për bizneset e vogla të prekura nga pandemia nga fondi prej 5 milionë ...

Borxhi Publik i Kosovës 2016-2020, Burimi: Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Nga viti 2016 - 2020, Qeveria u fut në borgje 348 mijë euro për çdo ditë

Të dhënat e fundit nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve për borxhin publik të Kosovës të vitit të kaluar, tregojnë se ky borxh u rrit ...

Ekzekutohen edhe pagesat për përfituesit e masës 3a në shumën 170 euro

Ministria e Financave ka njoftuar se ka ekzekutuar pagesat në vlerë prej 170 eurosh për përfituesit e masës 3a nga Pakoja emergjente.

MF: Mesazhi i sotëm për përfitim nga Pakoja Emergjente është mashtrim

Ministria e Financave përmes një njoftimi për media ka përgënjeshtruar një mesazh që sipas tyre është shpërndarë sot kinse për përfitim nga Pakoja ...

Pasuria e Hykmete Bajramit që u bë ministre për herë të tretë

Deri pak orë kishte nën udhëheqje  Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, por me votimin e Qeverisë Hoti, Hykmete Bajrami do ta drejtojë Ministrinë e Financave.