Postet nga: Ministria e Diasporës

Në Vetlandë të Suedisë u mbajt tribuna ‘Kosova në sytë e mërgatës dje dhe sot’

Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me shoqatën “Marie Shllaku”, në Vetlandë të Suedisë u mbajt një tribunë me temën “Kosova në ...

Krijohet rrjeti i të rinjve dhe studentëve shqiptar në Itali

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike në bashkëpunim me shoqatën “Zëri i atdheut” nga Montebelluna, organizoi takimin me jurist shqiptar nga Italia në kuadër të ...

MDIS fillon organizimin në 11 shtete për ‘Ditët e Kulturës Shqiptare’ në Diasporë

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike ka filluar organizimin për “Ditët e Kulturës Shqiptare” në Diasporë.

Ministria e Diasporës nis organizimin në 11 shtete për “Ditët e Kulturës Shqiptare” në Diasporë

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike ka filluar organizimin për “Ditët e Kulturës Shqiptare” në Diasporë.

Ministria e Diasporës organizon koncert për mërgimtarët

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike organizon koncert festiv për mërgimtarët. Ky koncert do të mbahet nesër (1 Gusht) duek filluar nga ora 22 në sheshin “Zahir ...

Fillojnë vizitat e nxënësve shqiptarë nga diaspora në Kosovë

Prej sot fillojnë eskursionet mësimore njohëse të nxënësve dhe mësuesve nga diaspora në Kosovë të organizuara nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike.

Ministri i Diasporës kërkon që të hapen linja të reja për mërgimtarët

Ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Dardan Gashi gjatë një takimi me drejtorin e operacioneve të Aeroports de Lyon që ka në menaxhim Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinë...

Ministria e Diasporës jep njoftimin për lindjen e djalit të ministrit Gashi

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike në faqen zyrtare të saj nuk ka dhënë ndonjë njoftim lidhur me qëllimet pse është themeluar kjo ministri.