Postet nga: Ministria e Diasporës

Në Turqi u mbajt konferenca ‘Historia dhe kultura ilire’

Në kuadër të “Ditët e Kulturës Shqiptare në Turqi”, Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike-Qendra Kulturore e Kosovës në Turqi, në bashkëpunim me pesë ...

Austri: Seminar me arsimtarë të mësimit plotësues të gjuhës shqipe

Në Graz të Austrisë mbahet seminari rajonal me mësuesit e arsimit plotësues të gjuhës shqipe në diasporë

Në Montebelluna të Italisë u festua Dita e Flamurit

Në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës dhe Investimeve Strategjike,shoqata “Zëri i atdheut” nga Montebelluna organizoi një aktivitet kulturor me rastin e Ditëve të kulturës ...

Vazhdon unifikimi i shoqatave në diasporë

 

Nesër publikohen të dhënat e regjistrimit të diasporës

Ministria e Diasporës ka njoftuar se nesër do të publikohen rezultatet e regjistrimit të diasporës.

Turqi, fuqizohet Rrjeti i të rinjve dhe studentëve shqiptarë

 

Ministria e Diasporës bën thirrje për regjistrimin e fëmijëve në mësimin plotësues në diasporë

Dërgoni fëmijët tuaj në mësimin plotësues dhe në shkolla shqipe në vendet ku jetoni!

Në Vetlandë të Suedisë u mbajt tribuna ‘Kosova në sytë e mërgatës dje dhe sot’

Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me shoqatën “Marie Shllaku”, në Vetlandë të Suedisë u mbajt një tribunë me temën “Kosova në ...