Postet nga: Ministria e Diasporës

Dreshaj: Ministria e Diasporës është krijuar për t’i punësuar militantët

Zëvendësministri në detyrë i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Gani Dreshaj, tha në "Kallxo Pernime" se Ministria e Diasporës është krijuar për t’i ...

Hoxhaj premton 3 vende të rezervuara për diasporën në listën për deputetë dhe rikthimin e Ministrisë së Diasporës

Kandidati për kryeministër i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Enver Hoxhaj, në një konferencë për media ka prezantuar pakon qeverisëse, e cila përmban propozime ...

Avancet e paarsyetuara në ministrinë e udhëhequr nga Dardan Gashi

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike gjatë vitit 2019, kur është udhëhequr nga ministri Dardan Gashi, nuk i ka mbyllur avancet në vlerë prej 17,443 euro. Mos-mbyllje të avanceve kishte ...

Mbahet aktiviteti përmbyllës për “Ditët e Kulturës Shqiptare në Munih”

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me FC “Kosova”, mbajti aktivitetin përmbyllës për “Ditët e Kulturës Shqiptare në Munih”, Gjermani.

Zvicër, mbahet takimi përmbyllës me shoqatat shqiptare

 

Dita e Flamurit shënohet edhe në Adapazar

Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me Lidhjen e Rinisë Shqiptare, u mbajt në Adapazar manifestimi për Ditën e Flamurit, njofton MDIS.

Stamboll, festohet Dita e Flamurit

 

Në Winterthur të Zvicrës shënohen festat e nëntorit me dedikim për tragjedinë në Shqipëri

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike në bashkëpunim me shoqërinë kulturore artistike “Dardania” me datën 30 nëntor në Winterthur të Zvicrës, kanë shënuar aktivitetin ...