Postet nga: Ministria e Bujqësisë

Ministria e Bujqësisë Hap Periudhën e Aplikimit për Subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur nga sot periudhën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe veprimtari bujqësore.

Premtohet Kompensim për Bujqit e Dëmtuar nga Vërshimet

Ministria e Bujqësisë ka premtuar se do t’i kompensojë të gjithë bujqit që janë prekur nga vërshimet pas reshjeve të fundit.

Në Malishevë Dëmet nga Ngricat Sa Fondi i Ministrisë për Kompensim

Dëmet nga ngricat e muajit prill në pemtari, perimtari dhe vreshta vetëm në Komunën e Malishevës janë vlerësuar 488 mijë e 246 euro, ndërsa Ministria e ...

Delawie: Shpargu dhe Mjedrat Shembull i Përparimit

Në ditën e nisjes së promovimit të shpargut në Prishtinë, ambasadori amerikan Greg Delawie këtë bimë e lidhi me mjedrat.

Arrestohen Tre Zyrtarë të Ministrisë së Bujqësisë

Prokuroria e Shtetit njoftoi sot se me urdhër të Prokurorisë Themelore në Gjilan janë arrestuar tre zyrtarë të Ministrisë së Bujqësisë.

260 Mijë Euro për Kompensimin e Dëmeve në Bujqësi

Në mbledhjen e sotme të qeverisë u mor vendimi që  të kompensohen 25 për qind të dëmeve në bujqësi nga vlera totale e tyre, bazuar në raportet e ...

UNDP Vazhdon Përkrahjen për Ministrinë e Bujqësisë

Zëvendës përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së Alessandra Roccasalvo gjatë një takimi me ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) Memli Krasniqi, theksoi se ...

400 Mijë Euro për Eliminim të Rriqrave

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka ndarë 400 mijë euro për të realizuar fushatën për parandalimin e etheve hemorragjike krime kongo dhe eliminimin e rriqrave ...