Postet nga: Ministria e Arsimit

Mbi 23 mijë nxënës i nënshtrohen sot Provimit të Maturës Shtetërore

Mbi 23 maturantë do t’i nënshtrohen sot Provimit të Maturës Shtetërore, në 177 qendra të testimit. Sipas MASHTI-t në proces janë angazhuar mbi 2 mijë administrues, 550 komisionerë, 360 mbikëqyrë...

MAShTI: Rezultati në Testin e Arritshmërisë është 57.1 %

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka publikuar rezultatet e Testit të Arritshmërisë.

Vushtrria pa staf zëvendësues për mësueset dhe edukatoret shtatzëna

21 mësimdhënëse shtatzëna në Komunën e Vushtrrisë janë duke vazhduar punën nëpër shkolla dhe në çerdhen publike, përkundër vendimit të Qeverisë ...

As Gjykata Supreme nuk ua zgjidh ‘hallin’ prindërve të nxënësve të Busovatës

Gjykata Supreme ka hedhur poshtë ankesën e prindërve të Busovatës, të cilët kishin kërkuar rishqyrtim të jashtëzakonshëm të vendimit të Gjykatës së ...

Mësimdhënësit e fshatrave të Kamenicës mes dy zjarreve, ta dëgjojnë Komunën apo Ministrinë

Vendimi i ministres së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, për organizimin e mësimit alternativ të përshpejtuar për 441 nxënës të komunë...

Zyrtare - Testi i Arritshmërisë mbahet më 28 maj

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka njoftuar nxënësit e klasave të 9-ta se të premten, më 28 maj, do të mbahet Testi i Arritshmërisë.

Ngacmimi seksual i të miturës, Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist organizon protestë para Ministrisë së Arsimit

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka njoftuar se të hënën do të organizojë protestë para Ministrisë së Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

Nagavci falënderon donatorët dhe partnerët për mbështetjen e Ministrisë në fushat e arsimit parauniversitar

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, sot është takuar virtualisht me donatorët dhe partnerët zhvillimorë të cilët mbështesin MASHT-in në fushat e arsimit parauniversitar.