Postet nga: Ministria e Arsimit

Ministria e Arsimit publikoi datat e mbajtjes së Testit të Maturës nëpër regjione

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë sot ka bërë tërheqjen publike të shortit për datat e mbajtjes së Provimit të Maturës Shtetërore nëpë...

Bytyqi premton se do t’i kërkojë UP-së ndarje të kuotës për studentët shqiptarë nga Mali i Zi

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi sot është takuar me një delegacion nga Ministria për të Drejtat e Pakicave në Mal të Zi, të cilëve ...

Ministri Bytyqi: Po bëhet përpjekje institucionale që të krijohen kushte më të mira për fëmijët

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi sot ka marrë pjesë në Konferencën Ndërkombëtare ”Shëndeti, Mirëqenia dhe të Drejtat e Fëmijëve”.

Ministri Bytyqi: Pres rezultate të mira nga Testi i Arritshmërisë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka bërë të ditur së ka vizituar gjimnazin ‘Skenderbeu’ në Kaçanik, ku po mbahet Testi i Arritshmërisë, me ...

Bytyqi: Projekti 'ALLED 2' rrit mbështetjen në programet e studimeve për të rinj

Sot është mbajtur Konferenca e nisjes së fazës së dytë të projektit “Harmonizimi i arsimit dhe aftësimit me kërkesat e tregut të punës-ALLED 2”, e cila financohet ...

Hidhet poshtë padia e SBAShK-ut kundër vendimit për kompensimin e orëve

Gjykata në Prishtinë e ka hedhur poshtë si të pabazuar padinë e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës lidhur me vendimin e Ministrisë së Arsimit ...

Bytyqi: Asnjë libër i ri shkollor s’mund të kalojë nëse nuk i plotëson standardet

Sot Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë gjatë një konference për media ka prezantuar të dhëna lidhur me mbarëvajtjen e procesit të krijimit të teksteve të ...

Ministri Bytyqi: Kemi bërë punë që ishin përtej objektivave tona

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi mori pjesë sot në Konferencën e Rishikimit Vjetor të Planit Strategjik të Arsimit të Kosovës 2018.