Postet nga: ministrat

Ministrat e Haradinajt i hanë mbi 1 mijë euro për një natë

Zyra e Kryeministrit ka shpenzuar 1 mijë e 75 euro në darkën e kabinetit me ministra.

Rexhaj: Deputetët e ministrat e LDK-së nuk do të punojnë si mësimdhënës e profesorë

Kandidati për deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Xhavit Rexhaj në #DebatPernime ka premtuar se të zgjedhur e LDK-së në Kuvend, dhe në rast se janë në qeveri, ...

Pikëpamje të ndryshme rreth xhihadistëve

Ministrat e brendshëm të grupit të shtatë shteteve të industrializuara është mbledhur dje në Paris, për një takim dyditor para samitit të udhëheqësve të G7-ë...

Kërkohet shkarkimi i ministrave që shkelin Kushtetutën

Ministrat që vijnë nga radhët e Listës Serbe, të cilët shkelin Kushtetutën e vendit, duhet të shkarkohen nga kryeministri Ramush Haradinaj.

Në kohën e pyetjeve parlamentare, ministrat mungojnë

Në pikën e dytë të rendit të ditës për pyetje parlamentare, asnjë ministër nuk ishte prezent në sallën e Kuvendit të Kosovës.

Mospajtimet mes ministrave rreth titullit të raportit për Ngritjen e Minierës së Re të KEK-ut

Shqyrtimi i propozim vendimit të Grupit Punues Teknik për “Ngritjen e Minierës së Re të Korporatës Energjetike të Kosovës”, ka ngritur debat në mbledhjen e Qeverisë ...

Haradinaj për mungesën e ministrave në mbledhje: Jeni bo ministra ju zv/ministrat

Pikat e rendit të ditës që kishte të bënte me heqjen nga privatizimi të pronës shoqërore të menaxhuar nga AKP-ja në Prizren, është shtyrë për ...

Kryeministri e ministrat injorojnë debatin në Kuvend për mishin e prishur

Në vazhdimin e seancës së nisur të hënën, ku po diskutohet për skandalin për mishin e prishur dhe cilësinë e ushqimit në Kosovë, në ...