Postet nga: mimoza kusari

Deputetët 'dembelë'

Fillimi i seancave, e gjen zakonisht Kuvendin e Kosovës plot me deputetë në sallë, të gatshëm të debatojnë dhe të ngrenë çështje nga më të ndryshmet.

KEDS-i Dështon t'i Ulë Humbjet e Energjisë sa i Ishte Caktuar

Në mbledhjen e mbajtur nga Komisioni parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal është bërë prezantimi i Parametrave Rregullativ nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë (...

Mimoza Kusari: Presidenti Thaçi Ka Deficit Serioz në Njohjen e Kushtetutës

Deputetja e Kuvendit të Kosovës Mimoza Kusari-Lila ka thënë se vendimi i presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, për të mos e dekretuar Ligjin për ...

Thaçi Nuk e Dekreton Ligjin për Shoqëritë Tregtare

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, në mbështetje të nenit 80 dhe nenit 84 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, ka marrë vendim pë...

Miratohet Amandamenti i Mimoza Kusarit për Kuotën Gjinore në Shoqëri Aksionare

Deputetët e Kuvendit të Kosovës e kanë mbështetur një amandament të Ligjit për Shoqëritë Tregtare që ka të bëjë me përfshirjen e grave ...

'Mjegull' Rreth Pallatit të Rinisë, Deputetët Zvarrisin Statutin

Çështja e Statutit të Pallatit të Rinisë ende nuk i ka shkruar Kuvendit për votim, ndërsa një deputet i Vetëvendosjes tha se kryesuesja e Komisionit Parlamentar pë...

Kuvendi Debaton për Ndotjen, Mimoza Kusari Denoncon Ndotjen në Kuvend

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga Alternativa, Mimoza Kusari- Lila, në debatin për ndotjen e ajrit, ka denoncuar kolegët e saj deputetë që nuk rreshtin të tymosuri ...

Mimoza Kusari, Plot Pyetje Pas Lirimit të të Akuzuarit për Tentim-Atentat

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Mimoza Kusari- Lila, është ndarë e befasuar nga vendimi i sotëm i trupit gjykues në Gjykatën Themelore të Gjakovës i cili ...