Postet nga: mimoza kusari- lila

Abelard Tahiri: Sa i përket sigurimit të vaksinave, Kosova në rangun e Libisë, Sirisë, Zambisë

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri, ka kritikuar ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, për, sipas tij, papërgjegjësinë e treguar në menaxhimin e ...

Kusari-Lila nuk përkrahë pjesëmarrjen e Vetëvendosjes në zgjedhje në Shqipëri

Ushtruesja e detyrës së shefes së Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila ka deklaruar se nuk është në një linjë me vendimin LVV-së, për pjesë...

Mimoza Kusari-Lila për akuzat e Arben Gashit: Nuk kemi gjuhë të shantazhit

Ushtruesja e detyrës së shefit të grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari- Lila, duke iu përgjigjur deklarimeve të Arben Gashit të LDK-së tha se nuk ...

Kusari - Lila: 80 deputetë e kanë shprehur vullnetin të marrin pjesë në procesin e votimit

U. d. e shefes së grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari - Lila, ka konfirmuar se kanë paraqitur kërkesën për dy kandidatura për ...

Vetëvendosje bën shefe të grupit parlamentar deputeten me aktakuzë

Lëvizja Vetëvendosje ka vendosur ta bëjë ushtruese të detyrës së kryetares së grupit parlamentar Mimoza Kusari-Lilën, ndonëse zyrtarisht ajo nuk është pjesë e LVV-së.

Mimoza Kusari-Lila zgjidhet u.d. e kryesuesit të grupit parlamentar të Vetëvendosjes

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Mimoza Kusari-Lila, është zgjedhur ushtruese e detyrës së kryesuesit të grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje.

Ankimohet vendimi i Gjykatës së Gjakovës për refuzimin e padisë për shpifje ndaj Mimoza Kusari- Lila

Gjykata e Gjakovës kishte refuzuar si të pabazuar padinë për shpifje të Dervish Tahirit ndaj Mimoza Kusari- Lilës.

Paralajmërohet mini-maratonë në ndihmë fëmijëve të komuniteteve pakicë në Kosovë

Ish-deputetja e Kuvendit të Kosovës, Mimoza Kusari - Lila, ka paralajmëruar pjesëmarrjen në një mini-maratonë të organizuar nga OJQ “Zëri i Romëve, Ashkalive dhe Egjiptasve”.