Postet nga: mimoza kusari- lila

Lëngimi Njëvjeçar i Gjakovës për Ngrohtoren e Re

Derisa Emisioni Jeta në Kosovë kishte filluar hulumtimet për problemet që kishte komuna e Gjakovës lidhur me shpronësimin e një parcele për ngrohtoren e re të ...

Dukagjinaset Bëhen Gati për Politikë e Biznes

Dukagjinaset Bëhen Gati për Politikë e Biznes

Organizata “Syri i Vizionit” ka bërë bashkë gratë dukagjinase rreth një projekti, i cili ka për qëllim të fuqizojë rolin e tyre në politikë, biznes dhe shoqë...

Donacioni i Ftohtë në Gjakovë

Donacioni i Ftohtë në Gjakovë

Qeveria e Kosovës rrezikon të humbë një investim prej 12 milionë eurosh për efiçiencë të energjisë në ngrohtoren e Gjakovës.

15 Vende të Reja Pune në Gjakovë

Kusari-Lila tha në përurim se zhvillimi i sektorit privat është shumë i rëndësishëm.

Ndryshohet Masa për të Dyshuarin për Atentat ndaj Mimoza Kusarit

Ndryshohet Masa për të Dyshuarin për Atentat ndaj Mimoza Kusarit

Vendimi është marrë nga Gjykata e Gjakovës e cila po ashtu vendosi që ta shtyjë gjykimin në mungesë të dëshmitarit bashkëpunues Gramoz Nokshiqi i cili pretendohet të ...

VIDEO: Tre Kryetarë për dy Presidentë

VIDEO: Tre Kryetarë për dy Presidentë

Tre kryetarë të komunave të Kosovës të ftuar në emisionin “Jeta në Kosovë”, diskutuan për Presidenten e kaluar, Presidentin e tanishëm dhe rolin e Presidencës në ...

Komunat për Presidentin

Kryeterja e Gjakovës, Mimoza Kusari- Lila; kryetari i Pejës, Gazmend Muhaxheri dhe kryetari i Kamenicës, Begzad Sinani, flasin në debat me Jeta Xharrën për pë...

‘Jeta në Kosovë’: Kryetarët për Presidentët

Sonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ në orën 20:20 në RTK do të transmetohet debati me tre kryetarë të komunave që flasin për dy Presidentët e vendit: atë ...