Postet nga: mimoza kusari- lila

Deklarohen të pafajshëm ish-ministrat e Qeverisë Thaçi 2 në rastin “Hidrocentralet”

Pasi energjia elektrike u rikthye në Gjykatën e Prishtinës ku po mbahej seanca në rastin e njohur si “Hidrocentralet”, ndaj ish-ministrave të qeverisë “Thaçi 2”, të akuzuarit u ...

Marrëveshja e Doganave dhe Tregtisë së Lirë, një dekadë pazbatueshmëri

Një ndër marrëveshjet e para të arritura në dialogun teknik mes Kosovës dhe Serbisë, është edhe ajo e Doganave dhe e Tregtisë së Lirë.

Sindikata e Pavarur e RTK-së kërkon nga Komisioni parlamentar për Media shkarkimin e bordit të RTK-së

Sindikata e Pavarur e RTK-së në përbërje të kryetarit Fadl B. Hoxha, nënkryetares Albana Murseli si dhe anëtarëve të kryesisë Milot Ibrani dhe Fiorda Domi, ë...

Rasti ‘Hidrocentralet’, Besim Beqaj dhe të akuzuarit tjerë para gjykatës më 1 dhe 2 korrik

Gjykata e Prishtinës ka caktuar seancat e ardhshme ndaj ish-ministrave të qeverisë “Thaçi 2”, në rastin e hidrocentraleve.

Kusari-Lila flet rreth mundësisë që Asociacioni të jetë temë diskutimi e dialogut me Serbinë

Ushtruesja e detyrës së shefes së Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila ka deklaruar se nuk është në dijeni nëse në procesin e dialogut me ...

Hapja e tregut shkakton rritje të çmimit të rrymës

Drejtori i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë, Janez Kopac, ka prezantuar raportin e implementimit për Kosovën më temë “Rruga e Kosovës drejt integrimit evropian të energjisë: Gjendja ...

Kusari Lila: Falja e gjobave gjatë pandemisë, dekurajon ata që i respektuan ligjet

Mimoza Kusari Lila, u.d kryetare e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje ka njoftuar se në takimin e rregullt të Kryesisë u diskutuar lidhur me agjendën pë...

Kusari- Lila propozon që të futen në rend dite raporti vjetor i AKP-së, kundërshtohet nga PDK

Mimoza Kusari Lila, u.d kryetare e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje në seancën e sotme, propozoi që të futen dy pika shtesë të rendit të ditë...