Postet nga: mimoza kusari- lila

Mustafa Premton Mbështetje për Aeroportin e Gjakovës

Kryeministri Mustafa me dy ministra të kabinetit të tij Haki Demollin e Lutfi Zharkun, drejtuesit e ministrive të FSK-së dhe infrastrukturës vizitoi Aeroportin e Gjakovës.

‘Alternativa’ Themelohet në Gjakovë

‘Alternativa’ Themelohet në Gjakovë

Mimoza Kusari-Lila e Ilir Deda themeluan degën e “Alternativës” në Gjakovë dhe prezantuan anëtarët e parë të saj.

Mimoza Kusari-Lila Paditet për Shpifje

Kryeprokurori i porsazgjedhur i Gjakovës, Ali Selimaj, ka paditur Mimoza Kusari-Lilën për shpifje.

Kusari-Lila Flet për Aktakuzën ndaj Elida Bejtullahut

Kryetarja e Gjakovës Mimoza Kusari-Lila tha se Prokuroria në Gjakovë nuk e ka informuar për ngritjen e aktakuzës ndaj Elida Bejtullahut.

‘Komuna e Gjakovës u Injorua nga Qeveria’

Mimoza Kusari-Lila ka akuzuar Qeverinë e Kosovës se e ka injoruar Komunën e Gjakovës ndonëse kjo ka qenë shumë e pranishme me kërkesa dhe projekte.

Shtyhet Prapë Seanca për Tentim-Vrasjen e Kusari-Lilës

Gramoz Nukshiqi, dëshmitari bashkëpunues nga Shqipëria në gjykimin e Mikel Qupit për porositje të vrasjes së Mimoza Kusari-Lilës dhe Prenk Radit nuk u paraqit në ...

Shtyhet Seanca për Tentim-Vrasjen e Mimoza Kusari-Lilës

Seanca e gjykimit të Mikel  Qupit për tentim-vrasjet e Mimoza Kusari-Lilës dhe bashkëfshatarit të tij Prenk Radi është shtyrë për  të dytën herë në mungesë ...

Gjakova Bëhet me Qendër të Mamografisë

Gjakova është bërë me Qendrën e Mamografisë falë një donacioni të klubeve rotariane nga Shtetet e Bashkuara.