Postet nga: millo gjukanoviq

Gjukanoviq kërcënohet me rrënimin e shtëpive të tij në vendlindje

Dy ditë pasi humbi zgjedhjet presidenciale më 2 prill, Inspektorati Ndërtimor i Ministrisë së Ekologjisë dhe Urbanizmit në Mal të Zi urdhëroi Millo Gjukanoviqin që brenda 20 ditësh të ...

Gjukanoviq dorëhiqet nga pozita e kryetarit të partisë DPS

Lideri i Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS) në Mal të Zi, Millo Gjukanoviq, ka dhënë dorëheqje nga pozita e kreut të partisë.

Gjukanoviq uron Millatoviqin: Mali i Zi ka zgjedhur, unë e respektoj këtë zgjedhje

Presidenti aktual i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, e ka uruar kundërshtarin e tij, fitoren Jakov Millatoviq, për fitoren në zgjedhjet presidenciale, rreth i dytë i të cilave ...

Jakov Millatoviq, presidenti i ri i Malit të Zi

Kandidati për president të Malit të Zi, Jakov Millatoviq, ka fituar rreth 60.2 për qind të votave në rundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale, kurse kundërkandidati i tij, ...

Rezultatet preliminare të zgjedhjeve në Mal të Zi, Gjukanoviq dhe Millatoviq përballen në balotazh

Në Mal të Zi kanë përfunduar votimet për zgjedhjet presidenciale dhe sipas rezultateve preliminare të Qendrës për Monitorim dhe Kërkim (CeMI), të bazuara në rreth 90 ...

Gjukanoviq shpërndan Parlamentin e Malit të Zi

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, ka shpërndarë Parlamentin më 16 mars dhe sipas Kushtetutës, ai tani duhet që deri më 17 mars të njoftojë për datën ...

Gjukanoviq: Mali i Zi nuk është pjesë e planit rus për rrëzimin e Qeverisë së Moldavisë

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, deklaroi se nuk ka indikacione se autoritetet shtetërore apo institucionet e Malit të Zi kanë marrë pjesë në ndonjë mënyrë në ...

Presidenja Osmani udhëton për vizitë zyrtare në Mal të Zi

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, me ftesë të homologut Milo Gjukanoviq ka udhëtuar për vizitë zyrtare në Mal të Zi.