Postet nga: Milaim Zeka

Ky është numri i votave që partia e Milaim Zekës mori nga diaspora

Partia Euroatlantike e Kosovës e ish-deputetit Milaim Zeka nuk i ka siguruar votat për të hyrë në Parlamentin e ri.

Sa vota i mori në fshatin e tij Milaim Zeka?

Kandidati për kryeministër nga Partia Euroatlantike e Kosovës, Milaim Zeka, në zgjedhjet e 6 tetorit nuk ka arritur t’i fitojë votat për mandat në Kuvendin e ...

Rezultatet dëshpruese të Milaim Zekës

Partia Euroatlantike e Kosovës – PEK e drejtuar nga Milaim Zeka ka arritur t`i fitojë vetëm 0.13 përqind të vota, apo 1031.

Milaim Zeka flet për anëtarin që i iku nga partia e shkoi në PDK

Kryetari i Partisë Euroatlantike të Kosovës, Milaim Zeka, nuk ka dashur që ta komentojë ikjen e kandidatit për deputetë nga partia e tij, Egzon Dervishit, drejt PDK-së.

Milaim Zeka: Jam takuar me Veselin, Lushtakun dhe Thaçin për koalicion me PDK

Kryetari i Partisë Euro Atlantike, Milaim Zeka në një debat televiziv të organizuar në Televizionin Klan Kosova ka deklaruar se ka qenë pjesë e një takimi ku është biseduar pë...

Ndërpritet seanca ndaj Milaim Zekës, Ilir Krasniqi thotë se është i sëmurë

Ndonëse seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve Milaim Zeka, Ilir Krasniqi e Edmond Kërliu filloi gjysmë ore me vonesë, edhe pas kaq minutash pritje, mbajtja e seancës ...

Kandidati për kryeministër para gjykatës për mashtrim me viza

Në Gjykimin për viza ku të akuzuar janë kandidati për kryeministër i Partisë Euroatlantike të Kosovës, Milaim Zeka dhe Ilir Krasniqit e Edmond Kërliut seanca ...

Milaim Zeka nominohet për kryeministër

Kryetari i Partisë Euroatlantike e Kosovës, Milaim Zeka është nominuar sot zyrtarisht për kryeministër të vendit.