Postet nga: migrantët

Hungaria mbylli një pikë kufitare me Serbinë për shkak të migrantëve

Policia në Hungari mbylli përkohësisht një pikë kufitare me Serbinë, pasi rreth 200 migrantë, përfshirë fëmijë, u mblodhën atje dhe kërkuan të kalojnë kufirin.

Greqia planifikon vendosjen e barrierës në det për migrantët

Greqia po planifikon të vendosë një barrierë lundruese në Deti Egje, për të parandaluar mbërritjen e migrantëve dhe refugjatëve nga Turqia.

Përmbytet varka, vdesin 7 migrantë në Turqi

Shtatë persona kanë gjetur vdekjen, pasi varka me të cilën udhëtonin u përmbyt në një liqe në Turqi, njoftuan zyrtarët.

Mali i Zi do të vendosë ushtrinë në kufij për të kontrolluar migrantët

Mali i Zi do të vendosë trupa ushtarake në kufijtë e tij, në përgjigje të migrantëve që kalojnë përmes këtij vendi, për të arritur në ...

Nis transferimi i migrantëve nga kampi i Bosnjës

Në Bosnje dhe Hercegovinë nisi të martën transferimi i migrantëve nga kampi i improvizuar Vuçjak në një qendër të përkohshme pranimi, afër Sarajevës.

Turqia dëbon afër 50 mijë migrantë nga Stambolli

Turqia tha se kishte dëbuar afër 50.000 migrantë nga Stambolli, përfshirë më shumë se 6,000 sirianë, që nga fillimi i një fushate kundër migracionit të paligjshëm.

Lamtumirë Ballkan: Një regjion me rënie enorme demografike

Ish vendet e komuniste në Evropën Juglindore përballen me shpopullim katastrofik, me pasoja të mëdha sociale dhe politike.

Më shumë se 240 migrantë arrijnë në Greqi

Që prej ditës së premte, në Greqi kanë arritur mbi 240 migrantë nga Turqia. Kështu njoftuan autoritetet greke dhe të Bashkimit Evropian, teksa zyrtarët në Athinë kanë frikë ...