Postet nga: Miftar Qelaj

Gjykimi për detyrim, Prokuroria dhe mbrojtja e të dëmtuarit akuzojnë Gjykatën se ka administruar prova në mënyrë të kundërligjshme

Në seancën e të martës të gjykimit të Asdren Mekajt, i akuzuar për detyrim, Prokuroria Speciale dhe mbrojtja e të dëmtuarit Pal Gruda, kanë hedhur akuza ...

Mungon i akuzuari në Gjykatën e Prizrenit, shtyhet gjykimi për rastin e fajdes

Në mungesë të të akuzuarit Lekë Shala ka dështuar të mbahet seanca e radhës në Gjykatën e Prizrenit për rastin e fajdes.

Gjykimi i Asdren Mekajt për detyrim, administrohen prova të reja të paraqitura nga Prokuroria Speciale

Asdren Mekaj është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me akuzën e Prokurorisë Speciale për veprën penale - detyrim.

Detaje nga gjykimi për rastin e vrasjes që dyshohet se ndodhi për 20 euro borxh

Sylejman Ahmeti është ulur në bankën e të akuzuarve për t`u ballafaquar me aktakuzën e Prokurorisë për vrasjen e ndodhur më 26 janar 2020 në Suharekë.

Vonohet ekspertiza financiare, shtyhet gjykimi për mashtrim me viza

Për sot ishte paraparë që të vazhdonte procesi gjyqësor ndaj Flamur Hoxhës, Besim Rexhajt e Veprim Rexhepit, të cilët po gjykohen për mashtrimin me rregullim ...

I akuzuari thotë se xhaxhai i tij kishte kryer vrasjen

Nipi dhe axha, Nasip e Tasim Zhuniqi po akuzohen për vrasje të rëndë të Nuredin Kastratitafër varrezave në një fshat të Rahovecit.

I akuzuari e pranon se ka kryer vrasjen

I akuzuari Tasim Zhuniqi e ka pranuar në Gjykatën e Gjakovës se ai e ka vrarë Nuredin Kastratin.

Vendimi i gjykatës: Dëshmitarëve t'u lexohen deklaratat në procesin për mashtrim me viza

Në seancën e fundit të 28 marsit, në gjykimin për mashtrim me viza ku të dëmtuar janë rreth 500 qytetarë, u mor një vendim i rëndësishëm ...