Postet nga: Metush Biraj

Gjykimi i dy zyrtarëve të Suharekës, dëshmitari: Nuk kam qenë prezent gjatë ndërtimit të objektit

Ish-drejtoresha e Inspeksionit e Komunës së Suharekës, Jehona Rrafshi-Lumi dhe inspektori i ndërtimit, Hafir Maliqaj, të hënën janë përballur me deklarimin e dëshmitarit, ...

Gjykimi i dy zyrtarëve të Suharekës, dëshmitari: Objekti është rrënuar nga Inspektorati

Ish -drejtoresha e Inspeksionit e Komunës së Suharekës, Jehona Rrafshi-Lumi dhe inspektori i ndërtimit, Hafir Maliqaj, të premten janë përballur me dëshminë e investitorit, Blerim ...

Propozohet dalja në vendngjarje në rastin e shpërthimit në Zhur nga i cili u vra një e u plagosën dy policë

Emira Gavazaj-Gashi, mbrojtëse e të akuzuarit Iran Badalli, ka propozuar që të dilet në vendngjarje dhe të bëhet rikonstruimi në vendin ku ka ndodhur shpërthimi me eksploziv ...

Gjykimi i dy zyrtarëve të "Eko-Regjionit", mbrojtja kërkon hedhjen e aktakuzës

Salih Shala dhe Nehat Basha, zyrtarë të Kompanisë Rajonale të Mbeturinave “Eko-Regjioni”, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me akuzat për keqpë...

Në Gjykatën e Prizrenit shfaqen pamjet e momentit të vrasjes, i akuzuari rri kokulur

Video-incizimet e kamerave që ishin të vendosura afër vendit ku ndodhi vrasja e Shaip Krasniqit janë shfaqur sot përmes projektorit në seancë në Gjykatën e Prizrenit.

Detaje nga gjykimi për rastin e vrasjes që dyshohet se ndodhi për 20 euro borxh

Sylejman Ahmeti është ulur në bankën e të akuzuarve për t`u ballafaquar me aktakuzën e Prokurorisë për vrasjen e ndodhur më 26 janar 2020 në Suharekë.

Për të tretën herë dështon seanca gjyqësore ndaj dy zyrtarëve të Suharekës të akuzuar për mos rrënimin e objekteve pa leje

Mungesa e përfaqësuesit të palës së dëmtuar “Agro Kosova Holding” - Haziz Tafaj të martën në Gjykatën e Prizrenit bëri që për ...

Vrasja që dyshohet se ndodhi për një borxh prej 20 eurove, shtyhet gjykimi

Gjykimi ndaj Sylejman Ahmetit, i akuzuar për vrasje të rëndë në Suharekë, është shtyrë për në muajin prill 2022.