Postet nga: mesuesi i dyshuar

Skandali seksual me të miturën nga Drenasi, akuzohen gjashtë persona

 

Skandali seksual në Drenas, gjinekologu kthehet në punë

Gjinekologu Fehmi Ahmeti i cili ishte arrestuar nga Policia si i dyshuar në rastin e vajzës së mitur nga Drenasi është rikthyer në punë në Klinikën e Gjinekologjisë ...

Skandali seksual i Drenasit, avokati i dyshuar lirohet nga paraburgimi

Gjykata e Prishtinës sot e ka liruar nga paraburgimi avokatin Gazmend Halilaj, i cili dyshohet për keqpërdorim seksual të të miturës nga Drenasi.

Dosja e Prokurorisë - E kaluara kriminale e të dyshuarve në rastin e vajzës së mitur nga Drenasi

Ngjarja e cila u bë publike javën e kaluar, e cila tronditi gjithë opinionin publik në Kosovë dhe më gjerë, skandali i cili shpërfaqi dyshimet për keqpë...

Gjykata vendosi për mësuesin e dyshuar për abuzim seksual ndaj të miturës nga Drenasi

Mësuesi Sh. Xh., i dyshuar për abuzim seksual më nxënësen e mitur nga Drenasi pritet të qëndroj 30 ditë në paraburgim. Kjo pasi Gjykata Themelore në ...

Dyshimet për abuzimin e 16 vjeçares nga Drenasi - Mësuesi dhe doktori sot dalin para gjykatës

Mësuesi e mjeku i dyshuar në rastin e abuzimit të vajzës së mitur nga Drenasi sot dalin para Gjykatës.

Aktakuzë ndaj mësuesit nga Gjakova për ngacmim seksual të nxënëseve

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit B.V., nga Komuna e Gjakovës, për veprën penale ‘’keqpërdorimi i personave nën moshë...

Drenas, mbahet protestë pas skandalit të abuzimit seksual të 16 vjeçares

Në lidhje me rastin e abuzimit seksual të 16-vjeçares në Drenas nga dyshuarit - profesori dhe polici, shoqëria civile e kësaj komune, më 8 shkurt, do të organizojë ...