Postet nga: mesimi plotesues

Nagavci: Viti shkollor përfundon më 2 korrik

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci në një konferencë për media ka shpalosur punën e saj që nga marrja e mandatit.

Drejtori i shkollës në Fushë-Kosovë kundërshton SBASHK-un, thotë se duhet të mbahet mësimi plotësues

Më 20 prill, Ministria e Arsimit mori vendim që të organizohet mësimi plotësues në shkolla për nxënësit që kanë ngecje në rezultate si pasojë e pandemisë ...

Fillon mësimi plotësues në shkollat e Kosovës

Bazuar në vendimin e datës 20 prill 2021 të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), sot ka filluar mësimi plotësues për nxënësit që ...

Ministrja kritikon SBASHK-un, fton mësimdhënësit ta respektojnë vendimin për mbajtjen e mësimit plotësues

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka reaguar ndaj kërkesës së SBASHK-ut për kompensim sa i përket mësimit plotësues.

SBAShK-u kërkon pagesa shtesë që të mbahet mësimi plotësues

Sindikata e Bashkuara e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (SBAShK) ka kërkuar që të ketë pagesa shtesë për mësimin plotësues që do të mbahet për ...

Kërkohet kompensim për mësimin plotësues

Përfaqësuesit e mësimdhënësve po insistojnë që të kompensohen mësimdhënësit, të cilët do të angazhohen në mësimin plotësues. Me kë...

Fillon mësimi plotësues në Shqipëri

Nxënësit e klasave të para deri në të pestën në Shqipëri, sot kanë filluar mësimin plotësues në gjuhën shqipe dhe matematikë.

Nga e hëna fillojnë përgatitjet për testin e arritshmërisë në Skenderaj

Komuna e Skenderajt ka njoftuar nxënësit e klasave të 9-ta se mësimi plotësues për përgatitjen e testit të arritshmërisë do të fillojë të ...