Postet nga: Mësimi Online

COVID-19, Gjimnazi ‘Ahmet Gashi’ në Prishtinë kalon në mësim online

17 nxënës, gjashtë mesimdhënës dhe një punëtorë Teknik kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 në Gjimnazin e shkencave shoqërore ‘Ahmet Gashi’ në kryeqytet, për kë...

Pas rasteve pozitive me COVID-19 në një shkollë në Vushtrri, mësimi vazhdon online

Disa nxënës dhe mësimdhënës të shkollës fillore "Mustafë Venhari" në Vushtrri kanë dalë pozitivë me COVID-19. Të njëjtit janë testuar pasi u paraqitë...

Deputeti opozitar kritikon mësimin online: Ishte mësim përpara televizorit

Deputeti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, ka theksuar se mësimi online në fillimin e pandemisë, nuk ka qenë për mburrje.

Nis fushata për mbledhje të donacioneve për qasje në arsim të fëmijëve rom, ashkali e egjiptas në Kosovë

Nën titullin ‘Ndihmoni nxënësit dhe studentët rom, ashkali dhe egjiptas për të marrë një çasje të drejtë në edukim në krizën e COVID-19’, është ...

Rreth 463 milionë nxënës nuk kanë qasje në shkollimin online

Në muajin mars, kur filloi mbyllja e shkollave në mbarë botën, për shkak të pandemisë së koronavirusit, shumë familje mbështeteshin në mësimet online si mundësi ...

Lutfi Haziri preferon hapjen e shkollave

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka reaguar në lidhje me shqyrtimin e operacioneve për fillimin e mësimit në shtator.

PDK kritikon Ministrin e Arsimit, pyet nëse Kosova është e gatshme për fillimin e mësimit në shtator

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Eliza Hoxha, ka thënë se mësimi online të cilin e ka organizuar Ministria e Arsimit përgjatë pandemisë, ka shpërfaqur ...

Kosova me tre skenarë për fillimin e vitit të ri shkollor

Mësimi në distancë, mësimi nga platforma të ndryshme, por edhe mësimi i kombinuar, janë disa nga skenarët që Ministria e Arsimit i ka përgatitur me ...