Postet nga: mesimi nga distanca

Likaj: Rreth 32 mijë nxënës s’janë përfshirë në mësimin nga distanca

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka raportuar sot në Komisionin për Arsim, Shkencë, Teknologji dhe Inovacion në lidhje me organizimin e mësimit nga distanca gjatë ...

Ministrja Bajrami falënderon ekipin e KALLXO.com që ndihmoi në realizimin e-mësimit

Ministrja në detyrë e Arsimit, Hykmete Bajrami, ka falënderuar të gjithë përkrahësit e mësimit në distancë, duke thënë se është arritur synimi.

Mësimdhënësi nga Gjermania tregon si po zhvillohet mësimi atje

Mësimdhënsi shqiptar në Gjermani, Sami Thaçi ka bërë të ditur se ofrimi i mësimit nga distanca e Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ë...

Ministrja Bajrami: Mobilizimi për mësim online sikur gjatë viteve '90

Tash e disa ditë nxënësit e Kosovës janë duke i ndjekur mësimet e tyre nga distanca, pas mbylljes së shkollave nga Qeveria e Kosovës, si ...

Ministrja Bajrami: S’kemi vendosur për vlerësimin e nxënësve online

Ministria e Arsimit po vazhdon me mësimin në distancë që po transmetohet në televizionin publik dhe po ligjërohen lëndët për filloristët.

Fillon mësimi online për shkollat e mesme sipas rekomandimeve nga MAShTI

 

Mësimi nga distanca – KPM ka një kërkesë për Operatorët Kabllorë (DOKUMENT)

Komisioni i Pavarur i Media u është drejtuar me një kërkesë operatorëve të shpërndarjes së kanaleve (operatorëve kabllorë), që gjatë kohës së pandemisë COVID-19, të ...

Qeveria ndan shtesa për personelin arsimor të angazhuar për mësimin online

Qeveria në detyrë e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që të shpërblehen mësimdhënësit e angazhuar në realizimin e mësimit në distancë.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!